Encara se’ns mouen les cames al ritme frenètic del swing d’aquest dissabte, i és que no podríem estar més contents de les dues primeres activitats que hem programat a la nostra Carpa Club!

 

El temps va acompanyar tant en el taller de circ com en la ballada de swing. Els petits van poder gaudir i convertir-se en uns saltimbanquis de la mà de les talleristes de Banjara Studio, que els van guiar per diferents activitats lúdiques i divertides. Mentrestant, els pares van poder gaudir del sol i el bon temps refrescant-se amb una copa de Somiatruites o amb Vermut Tomeu acompanyat d’unes olivetes.

 

nens al taller de circ

Per altra banda, vam estar una mica neguitosos el dia abans de la ballada de swing, perquè feia molt mal temps i teníem por de que la pluja ens aixafés l’activitat, però dissabte ens vam llevar amb un dia esplèndid i els amics de Swing Vilafranca ho van donar tot a la pista! La música, el dia i l’ambient van confluir per fer d’aquest dissabte un gran dia de ball, alegria i somriures!

 

Swing Vilafranca

Estem molt contents i no podem sinó donar les gràcies tant a Banjara Studio com a Swing Vilafranca per haver col·laborat amb nosaltres, esperem tornar-nos a veure ben aviat!

La Carpa de Ferré i Catasús

 

I mentrestant… seguiu atents a les pròximes activitats! Recordeu, dissabte dia 8 de juny, farem un curs de fotografia, per tal de poder treure el màxim rendiment a la vostra càmera digital, reflex i fins i tot amb el vostre mòbil!

Les places són limitades apunteu-vos-hi!!