A Ferre i Catasús som plenament conscients del gran impacte que ha tingut la COVID-19 dins de la indústria vinícola, especialment a nivell d’exportacions.

En primer lloc, el consum real de vi i cava a escala global ha decaigut a causa del tancament de restaurants i bars d’arreu del món. Tot i així, el fet diferencial d’aquesta decaiguda en el consum han estat els canals de venta dels productes vinícoles. Com és evident, les exportacions a tercers països han quedat estancades durant els mesos de Març i Abril a causa del virus.

Grans esdeveniments de la indústria han estat posposats com ho són el ProWein (Asia) Singapur, Vinexpo Hong Kong , ProWein Europa o Salon Gourmets a Madrid entre d’altres. Grans mercats com ho son el Xinès o el Japonès han quedat estancats a causa de la pandèmia, on els consumidors han optat per comprar només productes de primera necessitat. Apart, com a conseqüència del confinament, les visites presencials al celler han disminuït dràsticament, fent que una de les propostes claus per aquesta primavera també s’estanqués; l’enoturisme.

Amb les fronteres de molts països encara tancades i la gent confinada la indústria ha patit un decreixement (en nombre de ventes) molt irregular. Mentre que hi ha països on ja es pot exportar, perquè la situació del virus és molt més positiva o simplement per raons polítiques, n’hi ha d’altres (grans importadors) que encara es troben en situacions molt delicades.
Per aquest motiu, creiem que la millor resposta és oferir una experiència local i de qualitat, donant veu al turisme local i centrant-nos en els nostres clients més pròxims però sense deixar de banda les ofertes internacionals.

La crisis sanitària provocada per la COVID-19 ha generat escenaris totalment nous, tot i així, a Ferré i Catasús hem continuat treballant com sempre, amb dedicació i esforç per a garantir els nostres serveis i productes a tothom. Considerem que, tot i ser una època de difícils decisions, el treball en equip i la proximitat de cara al client són dos factors essencials per als temps que s’aproximen.

A Ferré i Catasús podràs relaxar-te en un espai obert, espaiós, totalment higienitzat i tranquil amb els teus amics o la teva família. Disposem de la Carpa Vinspirats per a fer una trobada més harmoniosa, la sala Cap de Trons per a un esdeveniment més acadèmic o professional o fins i tot podeu demanar hora per a fer una visita per tot el celler. Finalment el restaurant Sumoll disposa d’un ampli menjador d’on ben segur que hi estareu a gust. Treballem seguint tots els protocols sanitaris corresponents per assegurar la màxima higienització dels nostres productes i la seguretat dels nostres clients.

Per a més informació no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres o entreu al nostre espai de enoturisme Vinspirats, on podreu veure tot el que Ferré i Catasús us pot oferir!

http://www.ferreicatasus.com/ca/vinspirats