El passat divendres 14 de juny es va celebrara les instal·lacions del restaurant Sumoll i Ferré i Catasús el primer SopArt solidari, en benefici del projecte Invulnerables de Sor Lucía Caram.

L’esdeveniment va ser tot un èxit amb l’assistència de 180 persones, entre elles personatges destacats del món de la política, la cultura i l’entreteniment. Entre ells, i conduint la gala, els amics de la Segona Hora de Rac1, Quim Morales, Xavier Pérez Ezquerdo i Jordi Ramoneda i l’alter ego “artístic” de Sor Lucía, encarnada per l’actriu Anna Bertran.

Sor Lucia Caram i la segona HoraEl SopArt var ser el maridatge perfecte entre gastronomia i cultura i es va plantejar com un sopar en tres actes, una obertura en forma de còctail i aperitiu de benvinguda, el sopar, que en tot moment va estar amenitzat per Quim Morales i companyia i finalment actuació musical de la mà de Nacho Tarrés i Beth Rodergas. També vam poder gaudir de l’humor d’en Peyu.

Beth al Sopart Ferré i Catasús

Peyu al Sopart Ferré i Catasús

Altres persones destacades que ens van voler acompanyar aquesta nit van ser Pilarín Bayés, Itziar Castro, Joel Joan, Anna Sahún, Pilar Rahola, Artur Mas, Lluís Llach, Queco Novell, Antoni Bassas, Xantal Llavina, Llucià Ferrer o Maria Pau Huguet.

Invulnerables és un programa dirigit a nens i famílies en un context de màxima vulnerabilitat. L’objectiu del programa és acompanyar aquests infants i famílies per cobrir les seves necessitats vitals i recolzament integral als pares. L’aliança, impulsada per Sor Lucía Caram compta amb el suport del Departament de Benestar i Famílies de la Generalitat de Catalunya, l’Obra Social de la Caixa i el Barça Foundation.

El Sumoll i Ferré i Catasús en sumem a aquesta iniciativa solidària i esperem que el nostre granet de sorra serveixi per ajudar a tirar endavant amb el projecte i donar suport i recolzament a aquells que més ho necessiten.