Un any més (i ja en van 10) seguim col·laborant amb l’equip de Quim Morales i companyia, però aquest any amb novetats!

La Segona Hora, el programa que ens ha acompanyat durant tots aquests anys al migdia a RAC1 s’ha traslladat a la cadena germana, RAC105, per despertar-nos cada matí amb un nou format de ràdio despertador sota el nom de: La Primera Hora.

El programa compta amb els col·laboradors habituals: Xavier Pérez Esquerdo, Jordi Ramoneda i noves incorporacions, com Laia Flórez, a part d’altres col·laboradors: Àlex Martínez, Marc Bala, Pere Solà Gimferrer, Jordi Ventura, Laura Dorca, Ricard Mas, Tomàs Fuentes, Marc Casabosch i Mireia Ardèvol.

El programa s’emet en franja matinal, de 6h a 11h, per despertar i posar les piles a l’audiència amb l’humor i bon rotllo característic de l’equip.

Ferré i Catasús hem volgut ser part del programa i col·laborar amb ells per arrancar-vos una rialla de bon matí, perquè volem alegrar-vos el dia des de primera hora, quan us desperteu, esmorzeu i aneu cap a la feina. Dins d’aquest nou format, Ferré i Catasús seguirà col·laborant amb els nostres lots de vins i caves, però us els haureu de guanyar. Com? Demostrant que sou l’oient més despert!

L’oient més despert

Per tal de guanyar un dels nostres lots de vins i caves haureu de demostrar que sou l’oient més despert i explicar què hi feu llevats tan aviat. Entre els participants, que hauran de contactar amb el programa per via de correu electrònic, els realitzadors n’escolliran un i el trucaran per parlar en directe i demostrar per què és l’oient més despert.

Des de Ferré i Catasús desitgem tota la sort del món i molts èxits als amics de La Primera Hora en aquesta nova temporada!